Malzemeler
– 2 tane yumurta
– 4/5 su bardağı sıvı yağ
– 1 su bardağı toz şeker
– 2 çorba kaşığı Efes kakao
– 3 su bardağı tam buğday unu
– 1 paket kabartma tozu
– 1 paket vanilya
– 3 Çorba kaşığı Efes parça çikolata
Yapılışı
Yumurta, şeker, sıvı yağ ve kakaoyu çırpın. Diğer malzemeleri de ekleyip yoğurun. Kıvamı kulak memesinden biraz daha yumusak olmalı. Eğer un yetmezse ilave un ekleyebilirsiniz. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlamaya başlayın. Üzerine biraz bastırarak oval bir görünüm alan hamurları, yağlı bir tepsiye ya da yağlı kağıt üzerine dizin. 170C fırında 15 – 18 dakika pişirin.